Melumi og Timma fusionerer og bliver Nordens største bookingsystem til skønhedsbranchen

melumi timma

Danmarks største bookingplatform for skønhedsbranchen, Melumi er i dag officielt blevet en del af Timma, der er Nordens største bookingsystem for frisører, massører og skønhedsklinikker. Det strategiske partnerskab markerer begyndelsen på en ny æra for Melumi og Timma i deres fælles mål om at konsolidere og forbedre markedet for bookingsystemer i hele Norden.

København, 26. oktober: Bookingplatformen, Melumi er, med sine 2000 erhvervskunder, Danmarks førende bookingplatform for frisører og skønhedsklinikker i Danmark, men ambitionerne rækker længere end dette. Derfor har selskabet pr. dags dato fusioneret med Timma, den finske bookingapp, der på få år har formået at indtage en absolut topposition for bookingbranchen i hele Norden.

Opkøbet markerer en afgørende konsolidering af branchen, da Timma nu træder ind på det danske marked ved at erhverve den mest betroede aktør i Danmark. Som følge af denne strategiske fusion er Timma godt på vej til at indtage positionen som en skandinavisk gigant inden for bookingsoftware.

Martin Wagner, CEO for Melumi, udtaler: “Vi er meget begejstrede for at blive en del af Timma’s imponerende forretning. Dette partnerskab åbner op for spændende muligheder for både vores team og vores kunder, og vi er fast besluttede på at skabe det bedste bookingsystem, danskerne nogensinde har set. For vores eksisterende kunder ændrer fusionen ikke noget i øjeblikket, men på sigt vil de mærke klare fordele ved de nye spændende produkter, som Timma bringer ind i samarbejdet, herunder online gavekort, markedsføringsværktøjer og betaling direkte i appen.”

Samlet kommer Melumi og Timma til at have 10.000 erhvervskunder i Finland, Norge, Sverige, Estland og Danmark og en massiv abonnementsomsætning på 10 millioner euro. Opkøbet er et led i Melumi og Timma’s samlede ambition om at konsolidere markedet på tværs af regionen.

Lari Mykrä, CEO for Timma, udtaler: “Dette partnerskab er en milepæl for Timma og Melumi. Vi ser frem til at dele vores ekspertise og styrke vores tilstedeværelse i hele Norden. Sammen vil vi levere avancerede løsninger til vores nye kunder og bane vejen for innovation inden for bookingsystemer. Denne fusion er et udtryk for vores fælles mål om at skabe enestående værdi for den danske forbruger, og vi er glade for at byde Melumi velkommen til Timma-universet.”

Melumi og Timma forbliver dedikerede over for deres eksisterende og potentielle kunder og vil arbejde hånd i hånd for at sikre en problemfri overgang og kontinuitet i service. Begge virksomheder er begejstrede for de muligheder, fusionen bringer, og ser frem til at dele det med deres kunder og partnerskaber. Som en del af fusionen, vil Melumi opruste sit team med syv medarbejdere, der skal understøtte det nye vækstpotentiale for bookingplatformen samt et forsat højt serviceniveau til de eksisterende kunder.

Om Melumi: Melumi er Danmarks førende aktør inden for bookingsystemer til skønhedsbranchen og tilbyder innovative bookingsystemer til skønhedssaloner og klinikker. Virksomheden har en stærk historie med at levere brugercentrerede løsninger og enestående kundeservice. På nuværende tidspunkt har Melumi over 2000 erhvervskunder og mere end 145.000 private downloads. Det danske team består af 16 dedikerede medarbejdere. Melumi ejer desuden CBIT-brandet, der har leveret klinik- og bookingsystemer til terapeut- og wellnessbranchen siden 1997.

Om Timma: Timma er Nordens største bookingsystem for frisører, massører og skønhedsklinikker. Virksomheden er kendt for sin teknologiske ekspertise og en imponerende portefølje af services, der effektiviserer og optimerer skønhedsbranchens bookingprocesser. Selskabet er nummer ét i branchen i Finland og Norge og nummer to i Sverige med kontinuerlig og kraftig vækst på alle markeder.

Related articles